donderdag 30 juni 2011

juffenkadootjes

Eerst en vooral bedankt voor de felicitaties wat mijn jongens betreft.Ze hebben allemaal hard gewerkt,en mogen nu genieten van 2 maanden vakantie

bij gebrek aan tijd was ik er nog niet toe geraakt om juffenkadootjes te maken.Dus vanmiddag,tussen alle andere bedrijven door,vlug vlug aan de slag gegaan.Veel tijd had ik niet,dus het werd iets simpels.Voor elke juf een mini-stolpje,beetje versierd en opgevuld met wat lekkers.Ze waren er in ieder geval blij mee




bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!
groetjes,marika

GESLAAGD!!!

vandaag is de laatste schooldag van het jaar,maar sinds gisteren weten we van al onze jongens dat ze geslaagd zijn en mogen overgaan naar het volgende jaar.
Ik ben dus een hele fiere mama!

groetjes en een fijne dag nog

Marika

zaterdag 25 juni 2011

lego

Alexander werd 11 jaar en zijn mama had me gevraagt of ik een taart voor hemm wilde maken.Liefst een met een legopopje erop,met een rode trui en blauwe broek.
Gelukkig bestaat er zoiets als internet om ideetjes op te doen.
In iedr geval waren ze erg blij met het resultaat (ik wat minder als ik eerlijk moet zijn)




bedankt voor het kijken en een prettig weekend voor iedeeen.
groetjes,marika

vrijdag 24 juni 2011

this iis halloween...

Hier een lootje en een kaartje dat ik al een tijdje geleden gemaakt had,maar steeds vergat op de foto te zetten.
Het was een opdracht om met deze kleuren te werken,en aangezien ik zo gek ben op halloween was mijn fotokeuze snel gemaakt.Kon ik me al meteen een beetje voorbereiden voor de volgende halloween,haha





bedankt voor het kijken en een fijne dag nog
groetjes,marika

zondag 12 juni 2011

dagje uit voor vaderdag

vandaag is het vaderdag,en die hebben we dit jaar op een wel hele leuke manier gevierd.We zijn namelijk met 2 van onze 4 zonen naar plopsa-coo geweest (de andere 2 wilden niet mee.
Het was onze eerste keer dat we daarheen gingen,en ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren.We gingen vooral voor de natuur daarheen,want voor de plopsaparken zijn onze jongens eigenlijk al te groot.Maar we hebben het reuze naar onze zin gehad.Het is daar werkelijk prachtig om te wandelen,en dat hebben we dan ook gedaan.Ook een paar attracties gedaan,maar niet zoveel hoor,want mjn ADHD-ertjes houden niet zo van aanschuiven en wachten.
We waren er bij opening van het park,en zijn om 15u,toen het echt druk was,weer weg gegaan.5uur is lang genoeg om het gezellig te houden met zulke kinderen.
Ze hebben zelfs al gezegt dat ze met plezier nog een keertje zullen terug gaan,en daar doe je het als ouder toch voor he (al vonden wij het daar ook wel echt leuk hoor)




bedankt voor het kijken!
groetjes,marika

woensdag 8 juni 2011

taartje voor Yelle

Yelle werd vorige vrijdag 8 jaar,maar moeder was vergeten een taart bij me te bestellen.Ik wist wel dat ik in juni een taart moest maken voor hem,maar had geen idee wanneer hij precies jarig was.En toen ze het vorige donderdag vroeg kon dat natuurlijk niet meer,want ik had geen materiaal in huis,en het was een feestdag.
Hij kreeg dus een taart van bij de bakker,maar hij wou er toch echt 1 van mij ook (ben ik toch best wel trots op hoor).Dus mocht ik voor vandaag een taart maken,en mocht ook zelf kiezen wat.Zijn lievelingskleur is groen,dus wel graag met die kleur erin.
Ik wou heel graag eens een piraat maken,maar daar zijn mijn kids te groot voor,dus ik greep nu maar mijn kans met deze taart als resultaat.
Ik vind hem zelf wel leuk geworden,al zie ik natuurlijk heel wat verbeterpunten.Maar ik hoop dat Yelle er in ieder geval blij mee zal zijn




bedankt voor het kijken en nog een fijne dag!

groetjes,marika