dinsdag 14 augustus 2012

Lyam is geboren

en dus mocht ik weer een luiertaart maken. Hij is een paar daagjes eerder geboren dan de kleine Ana-Lucia,alhoewel hij wel een paar daagjes na haar werd verwacht. Maar meneerke wou niet langer meer wachten en kwam op 24 juli al ter wereld. En morgen gaan we hem dus eindelijk bewonderen.Reden daarvoor is dat de kleine man in Limburg woont,en manlief niet altijd zo'n lange rit aankan. Maar morgen is het dus zover,en ik kijk er echt naar uit om het kleine wondertje in mijn armen te houden. Hier een fotootje van het kleine wonder en zijn kadootjes: shirtje ligt bovenop de taart
fijne avond nog! groetjes,Marika

zondag 12 augustus 2012

alleen cardstock

en niks meer.Dat was toch wel een hele uitdaging voor me. Maar al bij al vind ik het toch wel een leuk lootje geworden. Nu nog de andere kant maken zodat het een spread is. De foto's werden een aantal jaren geleden gemaakt tijdens het ijssculpturenfestival in Brugge,hoog tijd dus dat deze ook eens gescrapt werden.
bedankt voor het kijken en nog een fijne zondag! groetjes,Marika

donderdag 9 augustus 2012

horen,zien en zwijgen.

dag allemaal, vorige week heerlijk zitten freubelen en ook dit lootje gemaakt.Vind hem zelf ook erg leuk geworden. De foto heb ik gemaakt vorig jaar in het Harry Malterpark,toen we net bij de aapjes vandaan kwamen.Op een of andere manier legde ik de link met mijn aapjes (sorry mannen),en zo werd het idee voor de foto geboren.
Bedankt voor het kijken en een fijne dag verder! groetjes,Marika

zondag 5 augustus 2012

kraamkadootje

De dochter van mijn vriendin is vrijdagavond bevallen van een flinke dochter,Ana-Lucia. De kleine spruit is maar liefst 53 cm groot en weegt 3.700kg. Natuurlijk verdient dat een kadootje he,dus heb ik een luiertaart gemaakt. In de luiertaart ziiten ook babyprodukten van zwitsal verstopt,en bovenop de taart ligt een leuk rompertje waarvan je ook een foto ziet. Het label wat aan de verpakking zit was een opdracht voor scrapland op het rainbowforum.Helaas ging het mis bij het plaatsen van de hot-fixsteentjes,en heb ik zo het geemboste stukje vernield. Maar goed,ze zal het er mee moeten doen,het is het gebaar wat teld nietwaar Hier zijn de foto's van de taart,het rompertje en het label
fijne dag nog! groetjes,Marika

donderdag 2 augustus 2012

kaartjes

Hoi na een hele tijd niks scrapperigs te hebben gedaan vond ik deze week toch wat vrije tijd en energie om aan mijn tafeltje te gaan zitten freubelen. Ik heb toen o.a. deze kaartjes gemaakt,allemaal naar aanleiding van een opdracht op het rainbowforum :
bedankt voor het kijken en een fijne dag nog! groetjes,Marika