zondag 12 juni 2011

dagje uit voor vaderdag

vandaag is het vaderdag,en die hebben we dit jaar op een wel hele leuke manier gevierd.We zijn namelijk met 2 van onze 4 zonen naar plopsa-coo geweest (de andere 2 wilden niet mee.
Het was onze eerste keer dat we daarheen gingen,en ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren.We gingen vooral voor de natuur daarheen,want voor de plopsaparken zijn onze jongens eigenlijk al te groot.Maar we hebben het reuze naar onze zin gehad.Het is daar werkelijk prachtig om te wandelen,en dat hebben we dan ook gedaan.Ook een paar attracties gedaan,maar niet zoveel hoor,want mjn ADHD-ertjes houden niet zo van aanschuiven en wachten.
We waren er bij opening van het park,en zijn om 15u,toen het echt druk was,weer weg gegaan.5uur is lang genoeg om het gezellig te houden met zulke kinderen.
Ze hebben zelfs al gezegt dat ze met plezier nog een keertje zullen terug gaan,en daar doe je het als ouder toch voor he (al vonden wij het daar ook wel echt leuk hoor)
bedankt voor het kijken!
groetjes,marika

3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo'n fijne dag hebben gehad. Dus voor herhaling vatbaar. Leuke foto's waar je weer erg leuke lootjes mee kan maken. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marika'tje,

  Jaja onze Belgische ardennen mag er wezen hé :-) !!

  Wat super te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad, en niet gestoken door maja de bij, hihi, want ik heb je niet hoor gillen tot hier hoor ;-))

  ps (wat is Vinnie grooooot geworden ineens !!!)

  Knuffel,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoon foto's Marika !
  Goed hé dat het zo meegevallen is , alé voor herhaling vatbaar !

  Liefs !

  BeantwoordenVerwijderen