dinsdag 24 juli 2012

vondelingetje

gisteren kwam Vinnie thuis met een poesje in zijn armen,kletsnat. Hij had het beestje uit het kanaal gehaald,het zat klem tussen 2 stenen en stak nog juist zijn kopje boven. Zijn (of haar) oogje zo erg ontstoken dat het niet meer te redden valt. Manlief is meteen naar de winkel gegaan voor kattenvoer en -melk,en naar de apotheek om oogzalf. Ik heb het beestje in bad gestopt,was zo zwak dat het zelfs niet reageerde.Oogje verzorgt,en eten en drinken gegeven. Beestje is graatmager,dus wie weet wanneer die voor het laatst eten gehad heeft. We hadden ook nog een mandje en daar heeft het deze nacht geslapen. Het beestje eet en drinkt goed,en ziet er voor de rest ook goed uit. Dus ja,het was niet gepland,maar onze beestenboel is weer een stukje uitgebreid

3 opmerkingen:

 1. Wat een schatje is het en ze/hij geniet van nu al bij jullie. Zo lief dat jullie deze kitten willen verzorgen en een warm nest geven.
  Vreselijk erg dat er van die egoïstische barbaren zijn die dit leven wilden beëindigen en wat goed dat Vinnie dit heeft gevonden. Mensen er bestaat ook nog zoiets als steriliseren of castreren in plaats van elk voor- of najaar met de ellende te zitten van vele kittens.
  Lieve Marika heel veel succes met dit kleintje.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marika'tje,

  Die zoon van u toch hé, en dan die man die nog meehelpt, haha, zit jij nu lekker met nog een diertje bij, maar weet je , dat beestje heeft dat geweten...bij ons marika'tje is het zo goed, ik ga hier een beetje blijven:-) het ziet er , ondanks het oogje, wel een prachtkitten uit!

  Knuffel,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een lief bichke !
  Een geluk dat Vinnie het beestje gered heeft.
  Wat zijn jullie toch dierenvrienden !!

  Knuffel ...

  BeantwoordenVerwijderen