zondag 23 september 2012

kaartjes!

Dag lieve medebloggers, na lange tijd is het dan toch weer eens gelukt om creatief bezig te zijn,en daar ben ik zelf erg blij om. Het verloopt hier thuis een beetje hectisch de laatste tijd,en dan schiet het hobbyen er wel bij in. Maar nu moest ik wel. Vinnie vertrekt morgenvroeg op bosklas,en net zoals alle andere jaren verwacht hij dus ook nu weer elke dag een kaartje. Dus vanmiddag toch maar eens aan de slag gegaan. De kaartjes zijn wel anders dan anders,want de jonge man is tenslotte al 12 en het moet natuurlijk wel een beetje stoer zijn he! Die met die vuist vind ik het mooist,al zeg ik het zelf (grinnik) Heb er meteen maar 5 gemaakt,dan ben ik er meteen vanaf. Allemaal in dezelfde kleurstelling,en met behulp van de cartridge "indy art". Erg leuke cartridge zeg! Heb hem zelf niet,maar mocht hem lenen van een lieve vriendin. Dus nogmaals heel erg bedankt Huguette!!! De eerste gaat straks in zijn koffer,zodat hij die morgen vind bij het uitpakken,en die met de grote spin zit al in de brievenbus en krijgt hij dan dinsdagmorgen.
Nu maar hopen dat zoonlief er blij mee is,maar dat zal wel. En ook maar hopen dat het weer mee valt de komende dagen,want momenteel valt de regen met bakken uit de lucht. Ik wens jullie nog een fijne avond en tot de volgende keer!!! groetjes,Marika

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marika

  Zijn inderdaad leuke kaartjes echt jongens kaartjes en lekker stoer.Ik heb ze die cardridge ook hij is zeker erg leuk,alleen ik gebruik hem jammer genoeg te weinig.

  leuk weer eens wat kaartjes van jou te hebben gezien

  Groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marika!

  Dit zijn inderdaad echte jongenskaarten.
  Zo stoer! Dat zal hij vast geweldig vinden!

  Veel Liefs
  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn nog eens stoere kaarten Marika enb ik denkj dat Vinnie daar wel blij mee is.
  Liefs, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe kaartjes Marika !

  Vinnie gaat er zeker blij mee zijn hoor.
  En zijn het nu weer bosklassen !! Wat vliegt de tijd hé ... en ja voor hem dus geen babykaartjes meer hé ;))

  Knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dag mama ik vind het echt hele leuke kaartjes

  BeantwoordenVerwijderen