woensdag 30 januari 2013

plopperdeplop

eerst wil ik mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten op mijn blog. Ik hoop dat jullie hier met veel plezier komen kijken en zo af en toe een berichtje willen na laten. Vandaag heb ik een heel vrolijk lootje om jullie te tonen. Heb hem gemaakt voor het rainbowforum waar we weer met een paar dames dezelfde sketch mochten gebruiken. Aangezien de ganse groep (4 dames dus) klaar is en de uitwerkingen op het forum staan mogen we onze uitwerking ook op onze blog laten zien dus bij deze:
Op de foto staat Maikel,samen met zijn juf en klasgenootjes uit het 2de leerjaar. Een foto van 14 jaar geleden dus bedankt voor het kijken!! groetjes,Marika

5 opmerkingen:

 1. Een totaal andere layout is dit en ook weer zo mooi gemaakt he. Heerlijke vrolijke kleuren die perfect bij de foto passen. toppie Marika!Plopperder de plop!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg leuke LO is het geworden. Het papier past heel goed bij de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een vrolijke layout marika erg leuk en wat een mooie rode letters

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je voor je leuke berichtje op mijn blog! Ik ben ook naar jouw blog gegaan en ik vind dat je erg leuke LOs maakt!! Heerlijk kleurrijk de Plop LO!! Ik wist niet dat daar papier van was, of is dat niet specifiek van Plop??
  Ik ga jouw volger worden, dan kan ik jouw scrapsels regelmatig zien. Ik zou het leuk vinden als je ook mijn volger wordt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. fijn dat je ook volger geworden bent Anja,bedankt daarvoor.En natuurlijk word ik ook graag volger bij jou. Het is geen specifiek ploppapier hoor,maar een oude reeks van imaginisce. De afbeeldingen van plop heb ik gewoon uit een plopkrantje geknipt.

   Verwijderen