dinsdag 12 maart 2013

sneeuw!!!

Deze week werd er voor vandaag heel veel sneeuw voorspeld. Maar aangezien de weerberichten wel vaker niet kloppen had iedereen zoiets van we zien wel. Gisteren heeft het de ganse dag gesneeuwt,maar bleef het amper liggen. Toen we deze ochtend opstonden echter,lag er inderdaad overal een dikke laag sneeuw! Meer dan we de laatste jaren gezien hadden. En wie lijkt dat nu net heel erg fijn te vinden? Juist ja,onze Lucky!!! Op de foto's zie je hem spelen in de sneeuw. Hij vind het echt helemaal geweldig. Komt af en toe binnen om op te warmen,en gaat dan weer verder. Echt een gek beest,haha Ik weet dat de meeste mensen sneeuw niet leuk vinden,maar zolang het geen smeurie is vind ik het toch wel mooi. Benieuwd hoe lang het blijft liggen bedankt voor het kijken en nog een fijne dag! groetjes,Marika

3 opmerkingen:

 1. We hoorden al op het nieuws dat voor het zuiden en Belgie een weer alarm is afgegeven. Ik heb ook geen hekel aan sneeuw, maar het duurt nu al zo lang en dan maken ze ons eerst lekker met 2 dagen lenteweer. Lucky spoort inderdaad niet. Onze poes wilde nooit naar buiten met sneeuw, dat vond ze maar raar spul.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat een sneeuw bij jullie en wat een super gave foto's van Lucky. Met zijn ene oogje geniet hij volop van de sneeuw. Prachtige foto's en daar kan je heelk mooi mee scrappen he.
  Hoorde net op het nieuws dat het in Engeland toch ook behoorlijk had gesneeuwd.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahaha,ohh geweldig.
  Grappig dat ze dat juist lekker vind.

  BeantwoordenVerwijderen