zaterdag 6 oktober 2012

scraptastic 2012

Dag lieve bloggertjes, vanmiddag ben ik met een vriendin naar scraptastic geweest in Flanders Expo te Gent. Scraptastic wordt al een paar jaar georganiseerd door de hobbyfarm in Eeklo,maar volgens mij is het de eerste keer dat dit doorgaat in Gent. Je kan er allerlei workshops volgen van bekende scrapsters,maar wij zijn dus gewoon gegaan om te shoppen,want er stonden verschillende scrapwinkels. Niet zoveel hoor,6 of 7 maar. Maar da's meer of genoeg om je geld op te doen natuurlijk. En da's dan ook zonder problemen gelukt,en ik heb nog niet eens zoveel mee. Mijn vriendin,die nog beginnend scrapster is,was wel wat overdonderd van het aanbod want zij kende alleen maar pipoos. En ja,dat aanbod kennen we natuurlijk allemaal he. Niks bijzonders en veels te duur. Maar goed,we hebben een hele gezellige middag achter de rug,zijn met een lege portemonee naar huis terug gegaan maar hebben wel weer leuke spulletjes bij Hier de foto's van mijn buit:
Het papier van de laatste foto was heel goedkoop,1.50euro voor 10 stuks. Heb dus van elk papiertje 2 stuks gekocht Mijn budget voor deze maand is nu al op,haha Wens jullie nog een fijne avond toe,en voor morgen een fijne zondag groetjes,Marika

9 opmerkingen:

 1. Het was een kleine beurs maar inderdaad groot genoeg om een paar uur te besteden en je geld kwijt te raken ;-)) Jammer dat ik je niet tegen het lijf ben gelopen !!

  By the way, die stand met dat heel goedkoop papier van 10 stuks voor 1,5€ ... Weet jij nog hoe die heetten? Heb bijna bij alle standen naar de naam gekeken en daar ben ik het vergeten en ben nu zo benieuwd hoe zij heten ... Had ze graag volgende maand ook in Utrecht eens tegengekomen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oo,Mich,was jij er ook? Heb het nog over u gehad met mijn vriendin.Haar vriend is dol op Zweden,en wou daar bij die Zweedse stempelwinkel zo'n kaart kopen,wat natuurlijk niet kan.Toen vertelde ik over u,dat gij daar woont enzo.
   Maar ik heb dus ook geen idee hoe die stand noemde met dat goedkoop papier,weet alleen dat het Hollanders waren. Maar misschien weet scrapbookdol het wel,die was er ook he.
   Is het volgende maand creadoe in Utrecht?

   Verwijderen
 2. Dat is zeker een mooie buit Marika.
  Veel plezier er mee.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spullie's Marika, jij kunt je de komende tijd weer goed vermaken met alle deze leuke nieuwe dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewldig wat een leuke spulletjes MArika en leuk dat je zo fijne dag met je vriendin hebt gehad. Gelukkig ben je ook nog jarig en dus zullen er vast nog wel leuke kadootjes komen voor de scrap of taart.
  Fijne zondag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoon gerief heb je op de kop getikt Marika en daar staat idd het triestige geval van die lege portemonnee tegenover.
  Maar het plezier dat je gaat hebben van het papier weegt daar ni tegen op hé meiske ;))
  'Have fun' ! ..zou ik zo zeggen :)) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes, ben benieuwd naar de creaties ermee ;)

  Veel Liefs
  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele leuke collectie heb je geshopt. Mooie kleurtjes inkt.

  Liefs ANS

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Marika'tje,

  Awel jong, naar de beurs zonder mij gaan hé :-) neenee grapje, super dat je hebt genoten en zo te zien heb je je ook niet ingehouden :-)
  Ben benieuwd naar je creaties ermee , dus hop hop aan de knutsel :-)

  Knuffel,

  BeantwoordenVerwijderen